Shko te informacioni mbi produktin
1 6
 • Play video

Acnemy Dryzit Dry Lotion for Pimples 30 ml

Çmimi fillestar
1,900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,900 Lekë

Locion per pertharjen e akneve aktive 

Mrekullitë kozmetike nuk ekzistojnë por Dryzit® dhe formulimi i tij është gjëja më e afërt me magjinë.
Pjesa likuide e produktit në pjesën e sipërme është e formuluar me Acid Salicilik, Oksid Zinku dhe Niacinamide që ndihmojnë në largimin e papastërtive dhe qelizave të vdekura të lëkurës, ndërsa Calamine, pluhuri në fund të shishes, redukton irritimin dhe qetëson lëkurën. Na besoni, do të jeni të lumtur që keni bërë pjesë të skuadrën suaj Dryzit® për të luftuar shpejt aknet. Nëse shishja trazohet dhe përmbajtja tundet, thjesht lëreni shishen të qëndrojë në një sipërfaqe të sheshtë deri në 24 orë dhe prisni që përbërësit të qetësohen. Efektiviteti i produktit nuk ndikohet.

Përbërësit kryesor:

5% Calamina (Zinc Carbonate)
5% Niacinamida
2% Trikenol (0,38% 4-Terpineol, 0,06% Salix Alba Bark Extract, 0,16% Salicylic Acid)
4% Oksid Zinku
3% Oksid Titani
1. Përdorimi

Përdoreni atë në aknet aktive me qelb për t’i tharë ato shpejt. Ju mund ta aplikoni atë në aknet të ndryshme në të njëjtën kohë. Mund ta aplikoni pas Zitcontrol®. Mos aplikoni asnjë produkt në atë zonë më pas. Mos e përdorni për aknet nën lëkurë që nuk kanë qelb, për ato që rekomandojmë Zitless

2. Përbërësit

Isopropyl Alcohol, Aqua (Water), Zinc Carbonate, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Niacinamide, Glycerin, Methylpropanediol, Salicylic Acid, Salix Alba (Willow) Bark Extract, 4-Terpineol.

  Acnemy Dryzit Dry Lotion for Pimples 30 ml
  Acnemy Dryzit Dry Lotion for Pimples 30 ml
  Acnemy Dryzit Dry Lotion for Pimples 30 ml
  Acnemy Dryzit Dry Lotion for Pimples 30 ml
  Acnemy Dryzit Dry Lotion for Pimples 30 ml
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery