Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Detangling Hair Brush Duo Set

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë
Hair Brush Duo Set janë krijuar për t'i mbajtur flokët tuaj të lëmuar dhe pa u ngatërruar. Me nje dizenjo kaq të bukur seti vjen me 2 furca me madhësi të ndryshme, të përshtatëshme për ti marr kudo me vete.
  Brushworks Detangling Hair Brush Duo Set
  Brushworks Detangling Hair Brush Duo Set
  Brushworks Detangling Hair Brush Duo Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery