Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Luxury Hair Towel & Shower Cap

Çmimi fillestar
1,600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,600 Lekë

Seti përmban:                                                                                                                           

1-Një peshqir flokësh prej mikrofibre i cili ju ndihmon të thani flokët ne mënyë natyrale pas dushit, duke mos e dëmtuar fijen e flokut dhe duke shmangur efektin frizz që ndodh shpesh si pasojë e përdorimit të peshqirëve të zakonshëm.

2-Nje kapuc sateni tepër të lehtë dhe të butë, të cilin mund ta përdorni gjatë natës për të ruajtur dhe mirëmbajtur cilsinë e flokut tuaj, që ai mos të dëmtohet nga ferkimet me jastekun apo të mos ngatërrohet nga levijet gjatë gjumit. Gjithashtu kapuci ruan edhe lageshtinë natyrale të flokut dhe minimizon dehidratimin e tij.

  Brushworks Luxury Hair Towel & Shower Cap
  Brushworks Luxury Hair Towel & Shower Cap
  Brushworks Luxury Hair Towel & Shower Cap

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery