Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Precision Lash Applicator

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë
Një mjet precizues për qerpikëve për të ndihmuar në aplikimin e qerpikëve fallco pa probleme.
Me një fund të lakuar për të mbajtur dhe pozicionuar në mënyrë perfekte qerpikët sa më afër vijës së qerpikëve tuaj. . Krijuar nga çelik inox i lëmuar, me cilësi të lartë për kapje dhe pastrim të lehtë.

    Brushworks Precision Lash Applicator
    Brushworks Precision Lash Applicator
    Brushworks Precision Lash Applicator

    Na ndiq në Instagram

    #instagram

    Vegan
    Cuertly Free
    Contact +355675257599
    Fast Delivery