Shko te informacioni mbi produktin
1 6
 • Play video

Brushworks Zinc T-Bar Facial Massager

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë
Masazhoni konturet e fytyrës tuaj për të ndihmuar në konturim, tonifikimin dhe forcimin e pamjes së lëkurës tuaj.  Krijuar nga çelik inox i lëmuar, i cili është krijuar për të dhuruar përvojë qetësuese. Ju ndihmon të relaksoheni ndërkohë që rinovon lëkurën tuaj duke ndihmuar në drenimin limfatik.
1. Përdorimi

Aplikoni produktin tuaj të preferuar për kujdesin e lëkurës, masazhoni butësisht nga qendra e fytyrës duke lëvizur nga jashtë në skaj.
Përdorni 5-10 minuta në ditë për të arritur rezultate maksimale.

  Brushworks Zinc T-Bar Facial Massager
  Brushworks Zinc T-Bar Facial Massager
  Brushworks Zinc T-Bar Facial Massager
  Brushworks Zinc T-Bar Facial Massager
  Brushworks Zinc T-Bar Facial Massager
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery