Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Essential Style Up Hair Hard Wax 110 gr + Brushworks Back Combing Brush

Çmimi fillestar
2,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,000 Lekë

Seti ideal  nëse dëshironi te keni flokë të kapur në mënyrë perfekte dhe të largoni të gjitha imperfeksionet. 

Perfeksiononi dhe jepini volum flokëve tuaj me furçën e Brushworks dhe fiksojini floket per te gjithe diten me essential Style Up Hair Hard Wax! 

1. Përdorimi

Merrni një sasi të mjaftueshme të produktit duke përdorur majat e gishtave, aplikojeni në flokë dhe përdorni furcën Brushworks për te kapur floket.

  Essential Style Up Hair Hard Wax 110 gr + Brushworks Back Combing Brush
  Essential Style Up Hair Hard Wax 110 gr + Brushworks Back Combing Brush
  Essential Style Up Hair Hard Wax 110 gr + Brushworks Back Combing Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery