Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Essential Style Up Hair Wave Wax 110 gr + Brushworks Back Combing Brush

Çmimi fillestar
2,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,000 Lekë

Seti ideal  nese keni flok te holle dhe pa volum dhe dëshironi ti  kapni flokët në mënyrë perfekte dhe të largoni të gjitha imperfeksionet. 

Perfeksiononi dhe jepini volum flokëve tuaj me furçën e Brushworks dhe fiksojini floket për të gjithë ditën me essential Style Up Hair Hard Wax! 

1. Përdorimi

Merrni një sasi të mjaftueshme të produktit duke përdorur majat e gishtave, aplikojeni në flokë dhe përdorni furcën Brushworks për te kapur floket.

  Essential Style Up Hair Wave Wax 110 gr + Brushworks Back Combing Brush
  Essential Style Up Hair Wave Wax 110 gr + Brushworks Back Combing Brush
  Essential Style Up Hair Wave Wax 110 gr + Brushworks Back Combing Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery