Shko te informacioni mbi produktin
1 1

pHformula Silicone cleansing brush

Çmimi fillestar
3,450 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
3,450 Lekë
Furça pastruese silikoni është një pajisje pastrimi shumë e butë e krijuar posaçërisht për të punuar me pastrues pHformula. Dridhja delikate ndihmon në heqjen e papastërtive, ndotjes, qelizave të vdekura dhe make-up-it nga lëkura, ndërkohë që produkti e punon më thellë në lëkurë për të maksimizuar përfitimet. Fijet e silikonit që përbejnë këtë furçë nuk janë gërryese duke e bërë  ideale për të gjitha llojet e lëkurës. Ofron një mori përfitimesh duke përfshirë pastrimin e avancuar me irritim zero dhe i jep lëkurës një shkëlqim të bukur e natyral.
1. Përdorimi

Aplikoni larësin në fytyrë.

Lagni pak furcën e silikonit dhe ndizni furçën duke shtypur butonin e bardhë të ndezjes.

Lëvizni butësisht furçën mbi lëkurën tuaj me lëvizje rrethore për 1 deri në 3 minuta (nuk ka nevojë të ishtroni presion ose të përdorni forcë).

Pasi të keni pastruar të gjitha zonat e fytrës, fikeni furçën duke shtypur përsëri butonin e bardhë.

Shpëlajeni lëkurën

Pastroni furçën nën ujë të ngrohtë të rrjedhshëm dhe thajeni me një leckë ose peshqir..

  pHformula Silicone cleansing brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery