Shko te informacioni mbi produktin
1 1

Seti "Love"

Çmimi fillestar
3,700 Lekë
Çmimi fillestar
5,300 Lekë
Çmimi i ulur
3,700 Lekë

Seti përmban: 

1-Një rul kuarci rozë dhe rul  të përbërë prej mikro gjilpërash.

2- Anua Heartleaf 77% Soothing Toner 250 ml

  Seti "Love"
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery