Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Makeup Brush and Cleanser

Çmimi fillestar
4,000 Lekë
Çmimi fillestar
5,000 Lekë
Çmimi i ulur
4,000 Lekë

Seti përmban: 

1- So Eco Flawless 12 Piece Brush Set me 12 furca makeupi. Të gjitha furçat që ju nevojiten për të përmirësuar me të vërtetë rutinën tuaj të grimit. Ky set me 12 furça makiazhi  përfshin gjithçka që ju nevojitet për të konturuar, përzier dhe përhapur grimin tuaj për rezultate të përsosura

2- Brushworks HD Makeup Brush Cleaner Tray Kompakt dhe i lehtë, mund ta merrni me vete kudo  pastruesin e furcave grimit të Brushworks HD. Fleksibiliteti i tij ju ndihmon që mos të bëni kurrë kompromise për pastërtinë e  furçave edhe gjatë udhëtimeve tuaja. Parandalimi i grumbullimit të baktereve  është një hap vendimtar për t'u kujdesur për furçat tuaja. Kontribuon në lëkurë më të shëndetshme, më të pastër dhe rezultate më të larta të makeup . Për më tepër, pastrimi i rregullt i furçave të grimit zgjat jetëgjatësinë e tyre dhe siguron një aplikim të përsosur

  Makeup Brush and Cleanser
  Makeup Brush and Cleanser
  Makeup Brush and Cleanser

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery