Shko te informacioni mbi produktin
1 4

So Eco Luxury Bath Set

Çmimi fillestar
2,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,000 Lekë

Një set prej katër aksesorësh eksfolimi për kohën e banjës.

Krijoni një përvojë luksoze  në komoditetin e shtëpisë tuaj me kompletin e dushit So Eco Luxury. Ky grup prej katër pjesësh përmban gjithçka që ju nevojitet për të larguar qelizat e vdekura të lëkurës për një pamjetë freskët dhe rrezatuese. 

  So Eco Luxury Bath Set
  So Eco Luxury Bath Set
  So Eco Luxury Bath Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery