Shko te informacioni mbi produktin
1 5

The INKEY List Hyaluronic Acid Serum 30 ml

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
1,500 Lekë
Çmimi i ulur
1,000 Lekë
Acidi Hialuronik ndryshe quhet "superstar i kujdesit të lëkurës" pasi gjendet natyrshëm në lëkurë dhe ruan nivelet e hidratimit. Në thelb një "magnet lagështie", ai tërheq lagështinë nga atmosfera dhe mund të mbajë deri në 1000 herë peshën e tij në ujë.
 • Me kalimin e kohës, nivelet tona të Acidit Hialuronik zvogëlohen duke bërë që në lëkurë të shfaqen rrudha të imta dhe tonalitet i pabarabartë.
Serumi nga THE INKEY LIST ka në përmbajtje 2% Acid Hialuronik të pastër me 3 pesha molekulare (të larta, të mesme dhe të ulëta), të cilat sigurojnë përthithje maksimale në çdo shtresë të lëkurës.
 • Duke vepruar në shtresa të ndryshme të lëkurës, ky serum hidratues indikohet tek lëkurat e thata, duke i ndihmuar ato të duken më të shëndetshme, me më pak rrudha dhe më të buta. Siguron elasticitet dhe ushqim për lëkurën tuaj.
 • Serumi është i formuluar gjithashtu me një peptid Matrixyl 3000™, i cili ndihmon në reduktimin e rrudhave ekzistuese.
Këshillohet për lëkurë të thatë, si edhe të maturuar.
1. Përdorimi

Përdoreni në mëngjes dhe në mbrëmje.
Sygjerojmë përdorimin e kësaj si hapi i parë pas pastrimit për të ndihmuar në tërheqjen e lagështirës në lëkurë.
Aplikoni një sasi sa bizele në lëkurën e pastruar dhe të thatë në fytyrë dhe qafë.

2. Përbërësit

Acrylates, Aluminum Salts, Animal Musks/Fats/Oils, Benzophenones and related compounds, Butoxyethanol, Butylated hydroxyanisole (BHA), Butylated hydroxytoluene (BHT) under 0.1%, Carbon Black or Black 2, Coal Tar, Ethanolamines, Formaldehyde and Formaldehyde Releasing Agents, Hydroquinone, Lead and Lead Acetate, Mercury + Mercury Compounds (Thimerisol), Methoxyethanol, Methyl Cellosolve, Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone, Mineral Oil, Nanomaterials (restrictions for specific nanomaterials only), Oxybenzone, Parabens, Petrolatum and Paraffin (USP grade only), Phenoxyethanol under 1%, Phthalates, Plastic Microbeads, Polyacrylamide & Acrylamide, Resorcinol, Retinyl Palmitate, Styrene, Sulfates, Talc (no detection of asbestos), Toluene, Triclosan and Triclocarban, Undisclosed Synthetic Fragrance (under 1% and formulated without Acetaldehyde, Acetone, Acetonitrile, Benzalkonium chloride, BPA, EDTA, Methylene chloride, PTFE, PFOA), 1,4-Dioxane (ingredients must comply with impurity thresholds), Octinoxate, PFAS compounds, Nitromusks and Polycyclic Musks, Ethoxylated Ingredients (including PEGS or polyethylene glycol must meet contamination limits for 1,4-Dioxane and ethylene oxide), Cyclic Silicones, EDTA and derivatives (allowed if no technical substitute under 0.2%).

  The INKEY List Hyaluronic Acid Serum 30 ml
  The INKEY List Hyaluronic Acid Serum 30 ml
  The INKEY List Hyaluronic Acid Serum 30 ml
  The INKEY List Hyaluronic Acid Serum 30 ml
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery