Shko te informacioni mbi produktin
1 4

The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml

Çmimi fillestar
1,600 Lekë
Çmimi fillestar
2,000 Lekë
Çmimi i ulur
1,600 Lekë
Vitamina C (Acidi Askorbik) është një antioksidant i fuqishëm që ndriçon tonin e lëkurës dhe trajton shenjat e plakjes. Në formën e saj të pastër, Vitamina C është e paqëndrueshme në ujë, kjo është arsyeja pse The Ordinary e ofron atë në një formulim pa ujë.

Alpha Arbutin zbeh njollat në lëkurë të shkaktuara nga dielli ose njollat pas akne. Kjo formulë ofron një kombinim të 8% Acid Askorbik dhe 2% Alfa-Arbutin që së bashku  ndriçojnë lëkurën dhe trajtojne rrudhat
1. Përdorimi

Pasi keni pastruar fytyrën aplikoni disa pika në fytyrë, këshillohet të aplikohet në darkë
Përdorni mbrojtës dielli gjatë gjithë ditës.

2. Përbërësit

Propanediol, Ascorbic Acid, Alpha-Arbutin.

  The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml
  The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml
  The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery