Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Aristocrat Bath & Shower Back Exfoliator

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë

Peshqir eksfoliues për pastrimin e shpinës.

Ndihmon në parandalimin e akneve në shpinë, mundëson  lëkurën e lëmuar dhe pastron thellësisht atë . Ky rrip eksfolues i shpinës është punuar me kujdes me një material elastik  me teksturë, me doreza të përshtatshme në secilën anë për përdorim më të thjeshtë.

  Aristocrat Bath & Shower Back Exfoliator
  Aristocrat Bath & Shower Back Exfoliator
  Aristocrat Bath & Shower Back Exfoliator

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery