Produktet më të shitura

Produktet më të reja

So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets

Shikim i shpejtë
So Eco Bamboo Headband Duo
Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë
Shikim i shpejtë
So Eco Facial Cleansing Brush
Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë
Shikim i shpejtë
So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
Çmimi fillestar
2,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,000 Lekë
So Eco Bamboo Headband Duo
So Eco Bamboo Headband DuoSo Eco Bamboo Headband Duo
So Eco Bamboo Headband Duo
Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë
Shto në shportë
So Eco Facial Cleansing Brush
So Eco Facial Cleansing BrushSo Eco Facial Cleansing Brush
So Eco Facial Cleansing Brush
Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë
Shto në shportë
So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband SetsSo Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
So Eco Biodegradable Facial Cleansing Brush and Waffle Headband Sets
Çmimi fillestar
2,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,000 Lekë
Shto në shportë

Para dhe pas përdorimit të Niacinamide

Para

Pas

pHformula

Lëkura e shëndetshme ka rëndësi

Lëkura juaj është organi më i madh i trupit dhe shumë faktorë ndikojnë në shëndetin e tij. Faktorët e brendshëm si gjenetika, plakja, hormonet dhe kushte të tilla si diabeti ndikojnë në lëkurën tuaj. Kur lëkura juaj është e shëndetshme, shtresat e saj punojnë shumë për të mbrojtur veten. Si rezultat, pHformula ka gjetur qasjen më të mirë për të përmirësuar shëndetin e lëkurës tuaj dhe për të mbështetur lëkurën tuaj në ruajtjen e rolit të saj mbrojtës.

Bli këtu

Rreth nesh

SKIN CARE ALBANIA u krijua në 2018 si dyqani i parë online në Shqipëri duke sjellë për herë parë brande të njohur në mbarë botën. Produkte natyrale dhe organike, pa substanca të dëmshme, me formulime inovative, të kuruara dhe të zgjedhura me përkushtim për përkujdesjen e lëkurës. Markat më të njohura në gjithë botën që do t'i japin përgjigje çdo problematike të lëkurës suaj!