Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Aristocrat Beard Roller 0.5mm

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,200 Lekë

Stimulues për rritjen e qimeve të mjekrrës.                                                                     

Aktivizoni rritjen e qimeve si kurrë më parë! Duke përdorur mikrogjilpëra të imta, rulja e mjekrës Aristocrat stimulon folikulat e qimeve , duke rezultuar në rritjen optimale të mjekrës. Përdorni rulin e mjekrës jo më shumë se dy herë në javë për të depërtuar në shtresën e sipërme të lëkurës dhe për të aktivizuar folikulat e rinj të qimeve për rritjen e mjekrës tuaj dhe për të rritur qarkullimin e gjakut!

Gjatësia e gjilpërave 0.5mm

  Aristocrat Beard Roller 0.5mm
  Aristocrat Beard Roller 0.5mm
  Aristocrat Beard Roller 0.5mm

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery