Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Aristocrat Blackhead Remover Set

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Set për pastrimin e pikave të zeza ne fytyrë.

Thuaju lamtumirë pikave të zeza dhe njollave me setin për heqjen e pikave të zeza të Aristocrat. Ky set me tre pjesë është i përsosur për të rivitalizuar imperfeksionet e padëshiruara. Bërë nga çelik inox me prerje precize dhe i përshtatshëm për heqjen e pikave të zeza dhe njollave të ndryshme. Me një material të butë kapjeje për përdorim të kontrolluar, kjo është mënyra më e thjeshtë për të pastruar fytyrën në mënyrë efikase. Ky komplet përfshin 1 palë piskatore, 1 vegël lakore dhe 1 nxjerrës të pikave të zeza.  Ky set është një shtesë e vlefshme për rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës, duke ju ndihmuar të arrini një pamje më të freskët dhe më të gjallëruar.

  Aristocrat Blackhead Remover Set
  Aristocrat Blackhead Remover Set
  Aristocrat Blackhead Remover Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery