Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Aristocrat Precision Grooming Scissors

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë

Gërshërë shumëfunksionale.

Prisni qimet e imta, qimet e mjekrës, qimet e buzës së sipërme, mustaqet, formoni vetullat dhe prisni thonjtë në mënyrë të sigurtë me gërshërët e Aristocrat. Krijuar bukur me një fund të rrumbullakosur për siguri dhe një material ultra të butë për të lejuar një përvojë të rehatshme rregullimi. Dorezat e buta ofrojnë rehati gjatë përdorimit. Këto gërshërë janë krijuar për tu përdorur me lehtësi edhe në zonat më delikate. Ato janë krijuar për të ofruar  shkurtimin dhe formësimin e qimeve të fytyrës, vetullave dhe qimeve të hundës.  Një mjet thelbësor për të mbajtur një pamje të pastër dhe të rregulluar.

  Aristocrat Precision Grooming Scissors
  Aristocrat Precision Grooming Scissors
  Aristocrat Precision Grooming Scissors

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery