Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Aristocrat Precision Tweezer Duo

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

Set me dy piskatore.

Ju prezantojmë Aristocrat Precision Tweezer Duo, aksesorin e domosdoshëm për kujdesin e zotërinjve modernë! Të krijuara me saktësi për të ofruar performancë të pakrahasueshme, këto piskatore janë punuar me përpikëri nga çelik inox me cilësi të lartë, duke siguruar qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi të tyre.  E dizenjuar duke pasur parasysh komoditetin tuaj, forma e këtyre piskatoreve siguron një kapje të sigurte dhe jo të rrëshqitshme, duke lejuar pastrimin e lehtë. Për më tepër, madhësia kompakte e bën atë të përshtatshëm për ta mbajtur në çantën tuaj të kujdesit ose në çantën e udhëtimit, duke siguruar që të keni gjithmonë mjetin e duhur në majë të gishtave. 

  Aristocrat Precision Tweezer Duo
  Aristocrat Precision Tweezer Duo
  Aristocrat Precision Tweezer Duo

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery