Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Aristocrat Premium Wash Cloths ( 2 cloths)

Çmimi fillestar
1,170 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,170 Lekë

Aristocrat Premium Wash Cloths e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, e përbërë nga 100 % pambuk dhe ndihmon te heqë të gjitha papastërtitë nga lëkura juaj. 

Me një gjatësi prej 25 cm, këto wash cloths sigurojnë një pastrimin e duhur me dizajnin e dyanshëm. 

1. Përdorimi

Perdoreni gjatë kohës që bëni pastrimin e lëkurës tuaj për të zhdukur të gjitha papastertitë nga lëkura.

  Aristocrat Premium Wash Cloths ( 2 cloths)
  Aristocrat Premium Wash Cloths ( 2 cloths)
  Aristocrat Premium Wash Cloths ( 2 cloths)
  Aristocrat Premium Wash Cloths ( 2 cloths)
  Aristocrat Premium Wash Cloths ( 2 cloths)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery