Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Aristocrat Shower Pouf

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë

Sfungjer dushi.

E krijuar nga rrjeta e ricikluar, Aristocrat Shower Pouf është projektuar për të eksfoluar dhe pastruar butësisht lëkurën tuaj, duke e lënë atë të ndjehet e butë dhe e freskët. Ky sfungjerë dushi është një aksesor i domosdoshëm për një përvojë rinovuese dhe freskuese të dushit. Dizajni i tij rrjetë lejon shkumë maksimale, duke siguruar që larësi i trupit ose sapuni juaj të shkojnë më tej dhe të zgjasin më gjatë. Thjesht vareni në dush ose në një grep për t'u tharë pas përdorimit, për t'u siguruar që të qëndrojë i pastër dhe higjienik. 

  Aristocrat Shower Pouf
  Aristocrat Shower Pouf
  Aristocrat Shower Pouf
  Aristocrat Shower Pouf

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery