Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Aristocrat Travel Atomiser

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi i ulur
900 Lekë

 Mbajtës parfumi për udhëtime.                                                                                      Sekreti se si të mbani aromën tuaj të preferuar kudo me vete. Me ndërtimin e tij kompakt dhe të lehtë, Aristocrat Travel Atomiser ju lejon të mbani parfumin tuaj kudo që të shkoni, duke siguruar që të mos humbisni aromën apo cilësinë e tij. Kapaciteti i tij prej 4 ml është i barabartë me 50 spërkatje, gjë që ju siguron të keni mjaft parfum për të përdorur gjatë udhëtimeve tuaja. Aristocrat Travel Atomiserështë i përshtatshëm për tu mbajtur lehtësisht në çantën ose xhepin tuaj. Pavarësisht se ku ndodheni ky produkt siguron që të jeni gjithmonë të rrethuar nga aroma juaj e zgjedhur.

  Aristocrat Travel Atomiser
  Aristocrat Travel Atomiser
  Aristocrat Travel Atomiser
  Aristocrat Travel Atomiser

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery