Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Anti-Static Tail Comb

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë
Një krehër antistatik për prerjen dhe stilimin e flokëve.

Ndani, stiloni dhe krehni flokët në shtëpi me krehrin me bisht anti-statik Brushworks. Me një dorezë gjilpëre, super precize dhe krehër me dhëmbë të imët, ky mjet me shumë funksione mund të përdoret për të krijuar çdo pamje flokësh që dëshironi.
1. Përdorimi

Mund ta përdorni si cdo krehër të zakonshëm, për të sistemuar parregullsitë kur kapni flokët apo edhe për të ndarë flokët në sesione.

  Brushworks Anti-Static Tail Comb
  Brushworks Anti-Static Tail Comb
  Brushworks Anti-Static Tail Comb

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery