Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Anti-Static Wide Tooth Comb

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë

Krehër anti-statik  me dhëmbëza të gjera .

Zgjidhja juaj për krehjen e flokëve të padisiplinuar me lehtësi. I krijuar me dhëmbëza të gjerë që rrëshqasin butësisht nëpër flokët tuaj, duke evituar terheqjet e dhimbshme dhe  të panevojshme kur krihni flokët tuaj.

Mund të përdoret në flokë  të lagur ose të thatë dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, nga të hollë, të dëndur. të drejtë dhe kaçurrelë.

 

  Brushworks Anti-Static Wide Tooth Comb
  Brushworks Anti-Static Wide Tooth Comb
  Brushworks Anti-Static Wide Tooth Comb
  Brushworks Anti-Static Wide Tooth Comb

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery