Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Back Combing Brush

Çmimi fillestar
600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
600 Lekë

Perfeksiononi dhe jepini volum flokëve tuaj me furçën e Brushworks! Sidomos nëse dëshironi te keni flokë të kapur në mënyrë perfekte dhe të largoni të gjitha imperfeksionet. 

 


1. Përdorimi

Përdorni bishtin e furçës për të ndarë flokët, më pas lëvizni butësisht flokët drejt skalpit deri në rrënjë• Përsëriteni derisa të keni volumin dhe formën tuaj të dëshiruar.

  Brushworks Back Combing Brush
  Brushworks Back Combing Brush
  Brushworks Back Combing Brush
  Brushworks Back Combing Brush
  Brushworks Back Combing Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery