Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Blackhead Remover Set

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë
Rigjallëroni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën me setin për heqjen e pikave të zeza dhe   zbuloni ndjesinë e lëkurës së pastër dhe të shëndetshme. Pavarësisht nëse jeni duke luftuar me pikat e zeza, pikat e bardha ose njollat, ky grup ofron mjetet e përsosura për të trajtuar në mënyrë efektive shqetësimet e lëkurës tuaj. Me komoditetin e tij, ky set është i domosdoshëm për këdo që kërkon një fytyrë pa të meta.  Për më tepër, mjetet nuk rrëshqasin gjatë  përdorimit  dhe janë të butë ndaj lëkurës, duke minimizuar çdo shqetësim apo acarim të mundshëm. Thuaj lamtumirë pikave të zeza dhe njollave të shëmtuara.
  Brushworks Blackhead Remover Set
  Brushworks Blackhead Remover Set
  Brushworks Blackhead Remover Set
  Brushworks Blackhead Remover Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery