Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Blackhead Remover Tool

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë

Jeni lodhur duke luftuar me pikat e zeza dhe njollat kokëforta që thjesht nuk do të largohen?                                                                                                                                Mos kërkoni më larg se mjeti për heqjen e pikave të zeza të Brushworks, zgjidhja më e mirë për të trajtuar pikat e zeza dhe poret e bllokuara. Ky mjet inovativ është krijuar për të nxjerrë në mënyrë të butë dhe efektive papastërtitë nga lëkura juaj, duke e lënë atë të pastër, të lëmuar dhe pa njolla. I projektuar duke pasur parasysh shëndetin e lëkurës suaj, mjeti përbëhet nga një dizajn i lëmuar që siguron kontroll dhe rehati optimale gjatë përdorimit. I krijuar nga çelik inox me cilësi të lartë, është i qëndrueshëm dhe i lehtë për t'u pastruar, duke siguruar që ta përdorni për një kohë të gjatë. Mund ta merrni me vete kudo që të shkoni.

  Brushworks Blackhead Remover Tool
  Brushworks Blackhead Remover Tool
  Brushworks Blackhead Remover Tool
  Brushworks Blackhead Remover Tool
  Brushworks Blackhead Remover Tool

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery