Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Blending Drops 2 cop

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Krijoni bazën perfekte me këto sfungjerë të lehtë dhe super të butë për makeup.      Dyfishimi i madhësisë pasi laget me ujë ju ndihmon të arrini një aplikim perfekt. Sfungjerët janë të dizenjuar në formë të tillë, që t'i përshtaten kontureve të fytyrës suaj me lehtësi. Duke siguruar një mbulim të shpejtë dhe të njëtrajtshëm janë të përshtatshëm për t'u përdorur me produkte të lëngshme, krem ​​dhe pluhur.


1. Përdorimi

Lageni me ujë dhe shtrydheni fort përpara përdorimit. Aplikoni produktet e lëngshme apo pluhur të grimit duke e përshtatur sfungjerin sipas kontureve të fytyrës.

  Brushworks Blending Drops 2 cop
  Brushworks Blending Drops 2 cop
  Brushworks Blending Drops 2 cop

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery