Shko te informacioni mbi produktin
1 6
 • Play video

Brushworks Blow Dry Paddle Brush

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

Thani flokët me furçën Brushworks Blow Dry Paddle! Me një kapje praktike dhe qime të buta fleksibël të renditura në rreshta të ndarë, kjo furçë ju siguron tharje më të shpejtë me volum! Dizajni i qimeve të ndara në distancë mundëson që furca mos të këpusi flokët tuaja ndërsa qimet e buta masazhojnë butësisht kokën për të stimuluar qarkullimin e gjakut në folikul. E përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve dhe për flokë të lagur ose të thatë.

1. Përdorimi

Përdoreni gjatë kohës që thani flokët për të krijuar një pamje më të rregullt ose përdoreni si një krehër normal në flokë të thatë.

  Brushworks Blow Dry Paddle Brush
  Brushworks Blow Dry Paddle Brush
  Brushworks Blow Dry Paddle Brush
  Brushworks Blow Dry Paddle Brush
  Brushworks Blow Dry Paddle Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery