Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Brow Shaping Set

Çmimi fillestar
1,600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,600 Lekë
Formoni dhe pastoni vetullat tuaja, pa mundim dhe pa dhimbje duke përdorur këtë set brisqesh për vetullat, piskatore dhe pasqyrë zmadhuese. Mund te filloni duke përdorur fillimisht brisqet për të gdhendur formën që dëshironi, më pas hiqni qimet e padëshiruara me piskatore. Shmangni çdo gabim duke përdorur pasqyrën zmadhuese për të parë qartë dhe nga afër kur rregulloni vetullat tuaja. Ky set përfshin: 3 brisqe vetullash, 2 piskatore dhe 1 pasqyrë zmadhuese. Tre brisqet e vetullave janë të shkëlqyera për heqjen e qimeve të padëshiruara nga vetullat tuaja dhe zona të tjera të fytyrës. Piskatoret e bëjnë të lehtë shkuljen edhe të qimeve më të imta dhe më kokëforta. Pasqyra zmadhuese 10x është e pajisur me mekanizëm thithëse në anën e pasme, ajo mund të montohet pa mundim në sipërfaqe të ndryshme, duke ofruar një përvojë të thjeshtë dhe pa përdoru duart. 
  Brushworks Brow Shaping Set
  Brushworks Brow Shaping Set
  Brushworks Brow Shaping Set
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery