Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Brush Cleaner Tool

Çmimi fillestar
300 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
300 Lekë

Kompakt dhe i lehtë, mund ta merrni me vete kudo  pastruesin e furcave grimit të Brushworks.

Fleksibiliteti i tij ju ndihmon që mos të bëni kurrë kompromise për pastërtinë e  furçave edhe gjatë udhëtimeve tuaja. Parandalimi i grumbullimit të baktereve  është një hap vendimtar për t'u kujdesur për furçat tuaja. Kontribuon në lëkurë më të shëndetshme, më të pastër dhe rezultate më të larta të makeup .

Për më tepër, pastrimi i rregullt i furçave të grimit zgjat jetëgjatësinë e tyre dhe siguron një aplikim të përsosur. Përqafoni komoditetin dhe shijoni furçat që ndihen si të reja sa herë që i merrni.

Për më tepër, furçat e mirëmbajtura ruajnë formën dhe butësinë e tyre, duke qëndruar për një kohë më të gjatë, duke ju kursyer para dhe duke ofruar rezultate të qëndrueshme grimi çdo herë. Bëjeni  brush cleaner tool nga Brushworks një pjesë thelbësore të koleksionit tuaj të bukurisë.

1. Përdorimi

E dizenjuar për t'u përshtatur rehat në dorën tuaj, thjesht rrotulloni butësisht qimet me një lëvizje rrethore dhe më pas shpëlajeni furçën. Përsëriteni procesin derisa uji të jetë i pastër.

  Brushworks Brush Cleaner Tool
  Brushworks Brush Cleaner Tool
  Brushworks Brush Cleaner Tool
  Brushworks Brush Cleaner Tool
  Brushworks Brush Cleaner Tool

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery