Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Buff and Blend Face Set

Çmimi fillestar
2,500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,500 Lekë

Set me 4 furca për fytyrën.

Seti përmban 4 furca të madhësive të ndryshme për sytë dhe fytyrën. Furcat kanë qime të buta dhe delikate me lekuën për të shmangur irritimin apo acarimin e saj gjatë aplikimit të produkteve të grimit.

  Brushworks Buff and Blend Face Set
  Brushworks Buff and Blend Face Set
  Brushworks Buff and Blend Face Set
  Brushworks Buff and Blend Face Set
  Brushworks Buff and Blend Face Set
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery