Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Buffing Foundation Brush

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

Furcë për të aplikuar fondatinën.

Forma e saj perfekte mundëson që të krijoni një bazë të përsosur duke e përhapur fondatinën në mënyrë të njëtrajtshme. Furca është e përbërë nga një material i butë i cili nuk e irriton lëkurën tuaj dhe nuk thith produkt të tepërt.

  Brushworks Buffing Foundation Brush
  Brushworks Buffing Foundation Brush
  Brushworks Buffing Foundation Brush
  Brushworks Buffing Foundation Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery