Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Ceramic Foot File

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë

Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve.

Zgjidhja përfundimtare për largimin e lëkurës së thatë dhe të ashpër nga këmbët tuaja! Thuaj lamtumirë shqetësimit për kembët e ashpra dhe përshëndetje këmbëve të lëmuara si të mëndafshta. Ana e ashpër  pastron butësisht lëkurën e ngurtësuar, duke zbuluar këmbët super të buta dhe të lëmuara. 

 

1. Përdorimi

Pasi keni bërë dush ose pasi i keni mbajtur këmbët në ujë të ngrohtë për 10 apo 15 minuta, masazhojini me furcën derisa të largoni gjithë lëkurën e vdekur.

  Brushworks Ceramic Foot File
  Brushworks Ceramic Foot File
  Brushworks Ceramic Foot File
  Brushworks Ceramic Foot File
  Brushworks Ceramic Foot File

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery