Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Ceramic Round Brush ( Large )

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,200 Lekë

 E krijuar posaçërisht për ju që të arrini rezultate profesionale  të tharjes së flokëve. Dizajni i lakuar në mënyrë perfekte ndihmon gjithashtu në shpërndarjen e nxehtësisë për tharje më të shpejtë. Doreza është konturuar   për t'iu përshtatur lehtësisht formës së dorës suaj. Këto furça përvecëse janë sekreti i një tharjeje profesionale ato mund të përdoren gjithashtu për të krijuar volum dhe onde  që me siguri keni parë në të gjitha rrjetet tuaja sociale! Krijuar për mos të dëmtuar apo krijuar maja dyshe.

  Brushworks Ceramic Round Brush ( Large )
  Brushworks Ceramic Round Brush ( Large )
  Brushworks Ceramic Round Brush ( Large )
  Brushworks Ceramic Round Brush ( Large )
  Brushworks Ceramic Round Brush ( Large )

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery