Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Ceramic Round Brush (Small)

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë

Furcë për stilimin e flokëve.

Furcë me madhësi të vogël e cila ju ndihmon të stiloni flokët gjatë tharsjes, për flokë të drejtë ose për të krijuar onde të kendshme dhe natyrale. Fijet e furcës janë tepër rezistente dhe nuk dëmtohen nga nxehtësia, gjithashtu materiali i një ciësie të lartë që kanë në përbërje është tepër delikat me flokët tuaj, nuk i dëmton ose i këput ata. Mund të përdoret nga amatorë ose profesionist pa dallim midis tyre.

  Brushworks Ceramic Round Brush (Small)
  Brushworks Ceramic Round Brush (Small)
  Brushworks Ceramic Round Brush (Small)
  Brushworks Ceramic Round Brush (Small)
  Brushworks Ceramic Round Brush (Small)

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery