Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Ceramic Tip Tweezers

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë

Piskatore me kokë të pjerrët. 

Pastroni qimet e padëshiruara me piskatoren prej qeramike të Brushworks. E bërë nga qeramik e qëndrueshëm për performancë me cilësi të lartë, kjo piskatore e pjerrët është projektuar me një formë të lakuar për të siguruar një kapje të fortë dhe të rehatshme gjatë përdorimit. Një mjet bukurie që mund  të përdoret në disa mënyra, perfekt për rregullimin e vetullave apo aplikimin e qerpikëve fals.

  Brushworks Ceramic Tip Tweezers
  Brushworks Ceramic Tip Tweezers
  Brushworks Ceramic Tip Tweezers
  Brushworks Ceramic Tip Tweezers

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery