Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Classic Eye Lash Curler

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë
Krijoni qerpikë super të kthyer me kthyesin e qerpikëve nga Brushworks, i cili është një mjet i lehtë për t'u përdorur që siguron volum afatgjatë. Kthyesi është i përbërë nga pjesë silikoni të rrumbullakosura dhe jo rrëshqitëse që kapin butësisht qerpikët pa i tërhequr ose këputur ata, gjithashtu doreza punon në formë suste që ju lejon të ushtroni forcën që dëshironi mbi qerpikët tuaj. Prisni qerpikë të ngritur dhe me pamje të zgjatur.
1. Përdorimi

Vendoseni kokën e kthyesit të qerpikëve në afërsi të syrit tuaj, duke i pozicionuar qerpikët midis hapsirës që krijohet mes buzëve metalike. Mbyllni dorezat butësisht dhe lëvizeni dorën vertikalisht lartë. Mund ta përsërisni disa herë, derisa të mendoni që qerpikët tuaj janë kthyer mjaftueshëm.

  Brushworks Classic Eye Lash Curler
  Brushworks Classic Eye Lash Curler
  Brushworks Classic Eye Lash Curler
  Brushworks Classic Eye Lash Curler

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery