Shko te informacioni mbi produktin
1 7

Brushworks Complexion Sponge Set 4 Pack

Çmimi fillestar
1,500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,500 Lekë

Set me 4 sfungjerë makeupi. 

Përhapeni fondatinën tuaj në përsosmëri me sfungjerët  Brushworks. Këta  sfungjerë ultra të butë, rezistent ndaj faktorëve të jashtëm dhe delikat me lëkurën tuaj do t'ju lejojnë  të krijoni një bazë të përsosur dhe pa imperfeksione. këta sfungjerë të gjithanshëm mund të përdoren për të aplikuar produkte të lëngshme dhe pluhur.
Për përhapje më të lehtë, përdorni sfungjerin të lagur.

  Brushworks Complexion Sponge Set 4 Pack
  Brushworks Complexion Sponge Set 4 Pack
  Brushworks Complexion Sponge Set 4 Pack
  Brushworks Complexion Sponge Set 4 Pack
  Brushworks Complexion Sponge Set 4 Pack
  Brushworks Complexion Sponge Set 4 Pack

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery