Shko te informacioni mbi produktin
1 6

Brushworks Cream Contour and Blush Set

Çmimi fillestar
1,800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,800 Lekë

Ngritni rutinën tuaj të grimit me setin e kremit për kontur dhe skuqje të Brushworks, një treshe furçash thelbësore të krijuara për makeup tuaj perfekt. Seti është i përberë nga 3 furca.


  Brushworks Cream Contour and Blush Set
  Brushworks Cream Contour and Blush Set
  Brushworks Cream Contour and Blush Set
  Brushworks Cream Contour and Blush Set
  Brushworks Cream Contour and Blush Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery