Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Curved Foot File

Çmimi fillestar
1,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,000 Lekë
Një kujdes revolucionar i këmbëve thelbësor për të përkëdhelur këmbët tuaja dhe për t'i lënë ato të ndjehen të lëmuara të mëndafshta. Forma e saj e lakuar siguron rehati dhe kontroll maksimal gjatë përdorimit, duke ju lejuar të trajtoni zonat problematike me lehtësi dhe saktësi. 
1. Përdorimi

Pasi keni bërë dush ose pasi i keni mbajtur këmbët në ujë të ngrohtë për 10 apo 15 minuta, masazhojini me furcën derisa të largoni gjithë lëkurën e vdekur.

  Brushworks Curved Foot File
  Brushworks Curved Foot File
  Brushworks Curved Foot File
  Brushworks Curved Foot File

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery