Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Cuticle Nippers

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

Pastrues kutikulash.

Thuaj lamtumirë kutikulave të vrazhda,  dhe përshëndetje thonjve të lëmuar  me këtë aksesor të domosdoshëm. E bërë nga çelik inox me cilësi të lartë, kjo kapëse e kutikulës është e qëndrueshme dhe e ndërtuar për të zgjatur në kohë. Tehet e saj të mprehta dhe precize lejojnë prerje të lehtë dhe të saktë të kutikulave të tepërta, thonjve dhe lëkurës së vdekur rreth shtratit të thonjve. Dizajni ergonomik i saj siguron një kapje të rehatshme dhe prerje të saktë dhe pa dhimbje të kutikulave ose thonjve të rritur, duke e bërë kujdesin për duart në shtëpi, fare të lehtë. Me pamjen e saj të hijshme dhe me stil, kjo kapëse e kutikulave është një domosdoshmëri për kompletin e kujdesit të cdo individi.

  Brushworks Cuticle Nippers
  Brushworks Cuticle Nippers
  Brushworks Cuticle Nippers
  Brushworks Cuticle Nippers

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery