Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Cuticle Pusher and Files

Çmimi fillestar
900 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
900 Lekë

Set për përkujdesin e thonjve.

Projektuar për t'i mbajtur thonjtë tuaj të rregullt duke i dhënë formë atyre dhe duke hequr rritjen e tepërt të kutikulave. Ky shtytës i kutikulës me dy skaje e shtyn butësisht çdo rritje të tepërt të kutikulës nga shtrati i thonjve. Fundi i lakuar ndjek formën e kutikulave, ndërsa fundi i sheshtë është projektuar për të ngritur ose shtyrë çdo kutikul kokëfortë. Paketa e dyfishtë e limave të thonjve, siguron që të mos mbeteni kurrë pa një limë për të larguar ato skaje të mprehta dhe të padëshiruara. Këto mjete janë krijuar nga materiale të qëndrueshme, duke siguruar jetëgjatësi dhe efektivitet. Me këtë paketë, ju keni gjithçka që ju nevojitet për të arritur thonjë të rregullt si në një sallon estetik..

  Brushworks Cuticle Pusher and Files
  Brushworks Cuticle Pusher and Files
  Brushworks Cuticle Pusher and Files
  Brushworks Cuticle Pusher and Files

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery