Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set

Çmimi fillestar
1,200 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,200 Lekë

Set me 2 Skrunchies dhe 1 furcë.

2 Skrunchies  saten shumë të buta  duke parandaluar dëmtimin e flokëve. Materiali  saten ka gjithashtu veti bllokoj lagështinë në flokët tuaj për të shmangur tharjen  dhe krijimin e majave dyshe.

 Furça  përmban qime të buta të cilat nuk dëmtojnë flokun apo shkakton maja dyshe. E përshtatëshme për të gjitha llojet e flokëve, kjo furçë mund të përdoret në flokë të lagur ose të thatë.

  Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set
  Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set
  Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery