Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Double Ended Eye Brush

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë

Furcë makeupi 2 në 1. 

Krijoni pamje të ndryshme të syve sipas dëshirës me një furcë të gjithanshme që ndihmon në përhapje të njëtrajtshme të produkteve duke krijuar përfundim të përsosur.
Furça përbëhet nga një anë hijëzuese në njërin skaj, e cila është madhësia dhe forma perfekte për përhapjen e produkteve mbi kapakun e syrit, ndërsa nga ana tjetër nga  furça me kënd të prerë për të krijuar vijëzime dhe  për të theksuar cepin e syrit
Me këtë furcë mund të aplikoni në mënyrë efektive si  produktet pluhur ashtu edhe produktet e lëngshme.

  Brushworks Double Ended Eye Brush
  Brushworks Double Ended Eye Brush
  Brushworks Double Ended Eye Brush
  Brushworks Double Ended Eye Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery