Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Edge Brush & Comb

Çmimi fillestar
500 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
500 Lekë


Perfeksiononi dhe jepini volum flokëve tuaj me furçën e Brushworks! Sidomos nëse dëshironi te keni flokë të kapur në mënyrë perfekte dhe të largoni të gjitha imperfeksionet. 

Prodhues: Invogue Limited, London, United Kingdom

Distributor: Skincare Albania / Kontakt: 0698000688

  Brushworks Edge Brush & Comb
  Brushworks Edge Brush & Comb
  Brushworks Edge Brush & Comb
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery