Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Eyelash Applicator

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë

Aplikimi i qerpikve tuaj  nuk ka qënë kurrë kaq i thjeshtë dhe i saktë. Higjienik dhe i lehtë për t'u pastruar, ky aplikator ju lejon t'i afroheni sa më shumë vijës së qerpikëve pa prishur grimin ose eyelinerin tuaj.

1. Përdorimi

Kapni qerpikët fallco me kokën e aplikatorit, vendosni mbi ta ngjitsin e qerpikëve dhe afrojeni pranë vijës suaj natyrale të qerpikëve.

  Brushworks Eyelash Applicator
  Brushworks Eyelash Applicator
  Brushworks Eyelash Applicator
  Brushworks Eyelash Applicator

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery