Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Eyelash Curler

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë

Shndërrojini qerpikët tuaj me Brushworks Eyelash Curler! I krijuar nga materiale të cilësisë së lartë, ky kthyes për qerpikët  është lehtësisht i përdorshëm dhe garanton që nuk e dëmton aspak qerpikun. Koka e kthyesit është e krijuar për tju përshtatur formës natyrale të vijës suaj të qerpikëve duke siguruar që të kapi çdo qerpik edhe ata më të shkurtër.

1. Përdorimi

Vendoseni kokën e kthyesit të qerpikëve në afërsi të syrit tuaj, duke i pozicionuar qerpikët midis hapsirës që krijohet mes buzëve metalike. Mbyllni dorezat butësisht dhe lëvizeni dorën vertikalisht lartë. Mund ta përsërisni disa herë, derisa të mendoni që qerpikët tuaj janë kthyer mjaftueshëm.

  Brushworks Eyelash Curler
  Brushworks Eyelash Curler
  Brushworks Eyelash Curler
  Brushworks Eyelash Curler

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery