Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Brushworks Face Sculpting Zinc Roller

Çmimi fillestar
3,000 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
3,000 Lekë
Brushworks Face Sculpting Roller  ju mundëson një masazh të thellë  ftohës për të ndihmuar në tonifikimin, forcimin dhe shkëlqimin e lëkurës duke përmirësuar qarkullimin e gjakut. I mbushur me përfitime të pafundme shëndetësore, ruli i zinkut ndihmon në stimulimin e qarkullimit të gjakut dhe skalitjen e fytyrës, ndërsa siguron drenim limfatik. Përdorni rulin e zinkut mbi serumet tuaja të preferuara për të rritur përthithjen. Jepini lëkurës tuaj një  masazh të butë duke përdorur rul Zink Brushworks Face Sculpting për një mesatare prej 5 minutash dhe shikoni që fryrja në fytyrën tuaj të reduktohet gradualisht. Ruajeni në frigorifer për një efekt ftohës shtesë. Ruli juaj i zinkut duhet të fshihet me një leckë të pastër të thatë ose të lagur. Mos e lani me ujë. Përmirësoni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën me këtë rul zinku që do të sigurojë që lëkura juaj të tonifikohet, rigjallërohet dhe të mbetet me një shkëlqim rrezatues dhe rinor.
  Brushworks Face Sculpting Zinc Roller
  Brushworks Face Sculpting Zinc Roller
  Brushworks Face Sculpting Zinc Roller
  Brushworks Face Sculpting Zinc Roller

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery