Shko te informacioni mbi produktin
1 4

Brushworks Gold Flake No Crease Clips 6 pack

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Kapëset e flokëve të Brushworks No Crease , zgjidhja perfekte për t'i mbajtur flokët tuaj në vend pa lënë asnjë formë! Të dizenjuara për të gjitha llojet e flokëve dhe janë perfekte për t'u përdorur kur aplikoni makeupin, pasi ato i mbajnë flokët në mënyrë të sigurt. Krijuar me materiale të cilësisë së lartë, këto kapëse flokësh janë të qëndrueshme duke i bërë ato të lehta për t'u përdorur dhe të rehatshme për t'u mbajtur gjatë gjithë ditës.
  Brushworks Gold Flake No Crease Clips 6 pack
  Brushworks Gold Flake No Crease Clips 6 pack
  Brushworks Gold Flake No Crease Clips 6 pack

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery